Фирмени партита / Частни партита

Фирмени събития:

Откриване на нов обект – обсъждане на вашите идеи и  желания; избор на мото, място, подходящи дата и час, създаване на необходимата атмосфера, украса, избор на кетъринг, избор на подходяща програма и DJ, реклама на събитието, изготвяне на подходящ за клиента бюджет.

Годишнини на фирми- организация от А до Я

Промоции на продукти- избор на нестандартни идеи, подбор на рекламни момичета, изработване на костюми и аксесоари и всичко свързано с организацията

Бодиарт или бодипейтинг - рисуване върху тялото, тестандартно забавление по време на всякакъв тип парти, нестандартна идея за реклама на продукт или идея

Пърформанс–постмодерно изкуств-опредставяне на някаква идея по провокиращ начин на съвсем ежедневни места, с участието на случайна аудитория; Нестандартна реклама на идея или продукт 

Хепънинг- масови празненства на открито с участие на гостите 

Тиймбилдинг:

Indoor team building (игрите на закрито) . Те са удачен спътник за всяка корпоративна среща, а екипните ползи, които съдържат, се пренасят неусетно от залата в офиса. Indoor тийм билдинг програмите могат да обслужват различни фирмени цели. Поради тази причина ние имаме редица предложения – бизнес ориентирани, креативни, арт, иновативни, физически натоварващи, артистични, енергизиращи, релаксиращи и др.
Нашите идеи и концепции подлежат на адаптация към специфичните характеристики на всяка група. Този тип тимбилдинг ивенти от една страна носят чисто практически позитиви (спомагат за подобряването на колективната работа, мотивацията и др), а от друга, в чисто емоционален план – имат силен заряд.

Outdoor (интерактивни игри)

Състезателни, приключенски, ролеви, екстремни, иновативни, детективски, откривателски и физически натоварващи! Това са само част от Outdoor модулите, които имаме удоволствието да предложим на нашите клиенти. Тяхното въздействие хармонично се допълва с прекрасната природа и заедно изграждат редица важни екипни позитиви. Богатата гама игри на открито дава уникалната възможност на групата да бъде гъвкава в избора си по отношение на времетраене, местоположение и динамика на ивента.

Интерактивният характерна тези програми по удивителен начин съчетава полезното с приятното и без съмнение е удачен спътник за всяко корпоративно събитие.

Частни -  рождени и имени дни, юбилейни чествания, сватби, кръщенета, проходилки, изписване от родилен дом, абитуриентски балове
Екипът ни  с удоволствие ще Ви помогне при организацията и подготовката на вашите частни партита; Ще Ви предложим възможност за избор на място за провеждане: ресторант, хотел, градинско парти, специални и интересни зали или други алтернативи; Ще Ви помогнем в избора на меню и кетъринг; Ще Ви украсим подобаващо интериора и екстериора; Ще Ви предложим подходяща програма и DJ; Ще организираме посрещането и настаняването на Вашите гости от красиви хостеси; Ще заснемем и монтираме филм за вашето парти; Ще се погрижим да почуствате истински своя празник и да остане у Вас незабравим спомен.

Юбилейни чествания

Можем да Ви предложим подходящо място, програма, водещ или дисководещ  на партито, кетъринг, шоколадов фонтан, изненади за гостите, фойерверки, изготвяне на оригинални надписи за украса, парти артикули- шапки, тутурутки, домина, конфети,  както и послания,  поднасяне на оригинален подарък за юбиляра, украса от балони и друга декорация според вкуса и бюджета, осигуряване на фотограф и видеооператор, светлинно шоу, атракциони и други.

Кръщене

Можем да осигурим място, украса и програма, а за бебешките и детски кръщенета можем да подготвим оригинална украса и изненади за гостите. Специално подготвени аниматори ще помагат за добрата организация на празника.

 Допълнителни услуги:

Фото-и видеозаснемане

За да останете за дълго със спомена и емоцията на преживяното събитие или за да не пропуснете най-важните моменти от него, то нашият екип ви предлага да наемете професионален фотограф и оператор с професионална камера. Можем да ви осигурим албум със снимки, монтаж на заснетия филм, както и размножаване на дискове с ефектна опаковка.

Професионално озвучаване

Извършва се от професионалисти, ди джеи, с дългогодишен опит. Разполагат с голям набор от музика, аудио и цветоефекти.

Партибус

Специално оборудван автобус, който можете да наемете за Вашите партита, сватбени тържества, ергенски или момински партита, рождени или именни дни, промоции, абитуриентски балове,участия ,турнета, тиймбилдинг, фирмени събития,посрещане на VIPгости. 

 

Имате възможност да се възползвате от 25 седящи места, дискотечно озвучение и осветление и невиждан в България интериорен дизайн на автобус.

Караоке партита 

Озвучаването е на български, руски и английски. Изпълняват се всички стилове и жанрове, на разположение са и собствени програми и богата аудио-видео техника. Подходящо за фирмени, частни, тийнейджърски, детски, pool-партита и VIP-партита в Бургас и страната.

PR-събития

Екипът на Парти Арти предоставя възможността за огласяване на настоящи и предстоящи, планувани събития.
Можем да ви помогнем в организирането на  пресконференции и интервюта, планирането и отразяването в медиите, както и ефективното ръководене на медиини  изяви.

Импресарска дейност

Работим с големите имена на българската поп, рок и фолк сцена. За доброто настроение и според предпочитанията и бюджета можем да поканим изпълнители на народни танци от известни ансамбли, танцови групи, певци, професионални магове и илюзионисти, да осигурим водещи за събитие. 

Хотелска анимация

Осигуряваме аниматорски екипи и пълна анимационна програма за малки и големи хотели – детска, спортна и вечерна анимация. провеждаме подбор и обучение на екипи.

Музикално-артистична програма

Фирмата разполага с професионални екипи  с богата програма, костюми и собствено озвучаване, подходящи за всякакви поводи - фирмени и частни партита, новогодишни програми, хотелски програми и др.

Рокендрол- парти

Група "Rock Fans" по акробатичен рокендрол осигурява добро и атрактивно изкарване на Вашия празник. Партитата са подходящи за млади хора, както и като част от празнична програма. 

Пиано -парти

Класическа музика, евъргрийни, импровизации във всякакви стилове, подходящи за фирмени партита, коктейли, юбилеи и други тържества.

Фолклорна програма

Македонски, странджански, стари градски песни, народни песни от професионални изпълнители с богат репертоар. Изпълнения със съпровод и без, оркестър, дуети, трио изпълнения, хорови изпълнения;

Професионален пиротехнически спектакъл и фойерверки

Многообразие от зрителни и звукови ефекти с различна продължителност. Изготвяне на индивидуални програми за всеки клиент с определен бюджет.

Карвинг

Приятно допълнение към Вашия празник. Букети, скулптури и друга украса от плодове и зеленчуци могат да украсят празничната трапеза.

Шоколадов фонтан и палма от плодове

Още едно допълнение към сватбената маса, за детско-юношеско парти или друг повод. Фонтана го предлагаме с бял или черен шоколад, красива декорация с плодови букети или палма от плодове.