Партита за деца

Рождени дни в детски парти център "Усмивка" 

Детски парти клуб УСМИВКА.
При нас е весело, щуро, забавно и различно!
Тук имаме много тайни, които обаче се научават само от онези, които прекрачат прага на нашата хубава къща в центъра на град Бургас.
Бой с възглавници, ядене на торти без ръце, рисуване по стени, балонени атракции и много други преживявания може да направят рождения ден и на най-срамежливите, и на най-претенциозните 
– НЕЗАБРАВИМ И УНИКАЛЕН!
 
НОВО! НОВО! НОВО!

Рождени дни в детски парти център "Шлюпи" на ул."Дебелт"14 -а

Детски парти клуб "Шлюпи" е ориентиран към по-големите деца над 8  годишни, както и за тийнейджъри. Центърът разполага с професионално озвучаване и караоке.

 
Рождени дни в детска градина

Рождените дни в детска градина  са още един начин да проявим организаторските и аниматорските си умения. Украсата, костюмите, наградите са задължителнте елементи на партито в детска градина. Нашият екип е провеждал рождени дни в почти всички детски градини в Бургас.
 

Рождени дни в класната стая или физкултурния салон


Всичко онова, което се случва на един рожден ден, може да се случи и в една класна стая - музика, игри, украса ....

Тържества в училище или детска градина

Тържествата са провеждани в много детски градини в Бургас и региона – Несебър, Черноморец, Равда, Поморие, Св.Влас, Сарафово, Созопол, Приморско, Китен, с.Бата, с.Веселие, с.Равна гора.

Детски кръщенета

За този вид партита можем да предложим подходящо място, украса, нестандартни идеи за партито и аниматори, които да осъществят специално изработената за Вас програма. Ние ще Ви отменим в подготовката за партито.
 
Рождени дни в заведение

Рождени дни провеждаме в:
 • кафе- сладкарници;дискотеки-барове;
 • пицарии;
 • бистра-ресторанти;
 • хотели;

Практически е възможно във всяко едно заведение да се организира рожден ден за вашето дете.
Предлагаме и услугата освен в гр.Бургас, още в к-с Слънчев бряг, гр.Несебър, гр.Поморие, гр.Созопол, гр.Приморско, с.Равадиново, с.Веселие   и много други.
 
Рождени дни на открито

Обикновено тези рождени дни ги  провеждаме в парка, в летни градини, на плажа.

Тематични рождени дни и партита

Този вид рожден ден е най-харесван и запомнящ се от децата. Той минава под мотото на дадена тема и всяко дете се превъплъщава в даден герой. Всеки тематичен рожден ден е предвиден както за момичета, така и за момчета и е с времетраене два часа.

Какво включва:

 • СПЕЦИАЛНО ИЗРАБОТЕН СЦЕНАРИЙ –ТЕМАТИЧНИ ИГРИ, КОНСУМАТИВИ, НАГРАДИ, МУЗИКА И АНИМАЦИЯ;
 • КОСТЮМИ, ПЕРУКИ И АКСЕСОАРИ ЗА РОЖДЕНИКА И ГОСТИТЕ МУ;
 • ТЕМАТИЧНА УКРАСА НА ПОМЕЩЕНИЕТО, КАКТО И        ЦВЕТНИ БАЛОНИ, БАЛОНИ С ХЕЛИЙ, ФЛАГЧЕТА, НАДПИСИ, ГИРЛЯНДИ;
 • ТЕМАТИЧНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА МАСАТА –ПОКРИВКА, ЧАШКИ, ЧИНИЙКИ, САЛФЕТКИ И ВИЛИЧКИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА;
 • ПОКАНИ ЗА ПАРТИТО С ТЕМАТИЧНИ МОТИВИ;
 • РИСУВАНЕ ВЪРХУ ЛИЦАТА НА ДЕЦАТА С ПРОТИВОАЛЕРГИЧЕН ДЕТСКИ ГРИМ;
 • ПОДАРЪЦИ ЗА ДЕЦАТА ОТ РОЖДЕНИЯ ДЕН;
 • ПАРТИ АКСЕСОАРИ ЗА ДЕЦАТА;
 • ПАРТИ ПАКЕТ ЗА РИТУАЛНО ПОДНАСЯНЕ НА ТОРТАТА- СВЕЩ, ГОЛЯМ ЦВЕТЕН ФОЙЕРВЕРК, ХАРТИЕНА ЗАРЯ;
 • CD СЪС СНИМКИ ОТ РОЖДЕНИЯ ДЕН;
   

ПРИМЕРНИ ТЕМИ ЗА ТЕМАТИЧЕН РОЖДЕН ДЕН:


Пиратско парти/ Карибски пирати/Островът на съкровищата

Децата се посвещават в пиратство чрез различни ритуали и получават аксесоари и облекло на пирати. Всички игри са подчинени на темата. Момичетата се обличат като принцеси. Пиратите изпълняват мисии за спасяване на принцесите и накрая намират по карта скритото съкровище, което си разпределят. Правят пиратско угощение. Украсата е тематична и допринася за потапяне в магията на пиратските истории.
Подходяща възраст- за деца от 5 до 10 години.

Нинджа парти

Децата се разпределят на нинджи и супер герои, а момичетата на принцеси, които трябва чрез различни изпитения на момчетата да бъдат освобидени. Рожденика е облечен като костенурка Нинджа и е главното действащо лице. 
Подходяща възраст - за деца от 4 до 8 години.  

Индианско парти

Децата си подготвят сами индиански аксесоари и одежди и следват специално изработен сценарий. Игрите, украсата, грима – всичко напомня индиански екшън.
Подходяща възраст -за деца от 6 до 10 години.

Супер героите на Дисни

Децата се превъплащават в своя любим приказен герой и аниматорите организират игри, свързани с основните характеристики на тези герои. Има приказен бал и тематични украси. Всяко дете се облича в костюм на своя герой. 
Подходяща възраст - за деца от 4 до 8 години.
 
Рейджъри и принцеси

Момчетата са рейнджъри, облечени в подходящи костюми, а момичетата са принцесите, които трябва да завладеят сърцата на момчетата с танци и игри. Рейнджърите след успешни мисии участват в рейнджърски бал. Украсата е тематична. 
Подходяща възраст - за деца от 4 до 8 години.

Мечо Пух и приятели

Аниматори, със специално подготвен сценарий, потапят децата в магията на приказните истории за Мечо Пух и приятелите му. Украсата и игрите са подчинени на основната тема. Рожденика е облечен в костюм на Мечо Пух, а другите деца биват разпределени в останалите роли.  
Подходяща възраст -
за деца от 4 до 6 години.

Хари Потър-парти

Децата се потапят в темата за магии и чудеса.Всеки се превъплъщава в любимия си герой. Рожденикът е облечен като Хари Потър.Правят се игри, свързани с тематиката на филма, както и нестандартни игри- състезание с метли и др. Като основа се използва сценария на филма.
Подходяща възраст -
за деца от 8 до 10 години.

Н-2-О,WINX, WITCH, Bratz, Барби, феи, принцеси- парти

Тези любими женски героини са образите, в които се превъплъщават момичетата на този тематичен рожден ден. Сценарият на празника следва тематиката от конкретните филми. Разполагаме с костюми, в които децата влизат в ролята на своите любимки. Момчетата също се вписват добре в тези тематични партита, като за тях също има подходящи роли и игри.
Подходяща възраст -за деца от 8 до 10 години.

Магическо парти

На рождения ден се кани професионален фокусник, който демонстрира фокуси, в които участници са рожденикът и гостите му. Игрите са с близка тематика. Подходящ за момичета и момчета.
Подходяща възраст -за деца от 6 до 13 години. 

Караоке парти за деца над 8 год и тийнейджъри

Може да се осъществи както в клуба, така и в избрано от клиента заведение. Водещ е караоке-шоу-мен Дамян.

Gem Magic Show

Магическо шоу за деца от различни възрасти с професионален маг. Може да бъде проведено както в клуба, така и в избрано от клиента заведение. Рожденикът и гостите му са преки участници във фокусите.
 
Клоун шоу Ники

Клоунът Ники предлага на децата от всички възрасти, гости на Парти клуб Усмивка: клоунада, цирково шоу, фокуси, жонглиране, моделиране на фигурки от балони и др. Шоуто може да се състои в клуба, в дома на рожденика или в избрано от Вас заведение.

Партита, които досега сме организирали:

пиратско парти, WINX-, WITCH-, Bratz-, Барби – парти, индианско парти, магическо парти - парти с фокусник, парти на феи и принцеси, нинджа парти, Мечо Пух парти, Том и Джери парти, Пипи Дългото Чорапче, Балонено парти, Звездно парти, пижама парти, парти за Св. Валентин, Хелоуин парти, Парти за първа пролет, за Баба Марта, Коледно парти, Новогодишно парти, Маскен бал, Fasching – Карнавал, Караоке парти, Детска дискотека и други.