Услуги в детски градини

 

Фирма ПАРТИ АРТИ ЕООД провежда с децата от детските градини дейности по интереси: обучение по английски и немски език, театрално ателие, арт ателие, рисуване, школи по народни танци, зумба, спортни дейности и други. Занятията се провеждат от квалифицирани преподаватели в рамките на престоя на децата в детската градина. Заниманията са подходящи за всички възрастови групи и се провеждат един път седмично (двоен час).

 

За повече информация: 0885 22 10 28

 

Кратка презентация на дейностите:

 

Зумбатомик

 

От 2012 г в Бургас стартира най-новата танцова забава за деца –Зумбатомик. Това е най-новият и модерен танцов фитнес за деца, който включва изключително лесни комбинации от танцови движения, забавни упражнения и игри, които спомагат за координацията, физическото и интелектуално развитие на децата. Заниманията се провеждат от единствената в Бургас квалифицирана и лицензирана инструкторка Мария Аврамова. Зумбатомик е забавна, лесна, различна и ефективна гимнастика за момичета и момчета 4 до 7 год . За повече информация относно дейността –www.zumbatomic.com

 

Школа “Народни танци”

 

            Школата по Народни танци е съчетание от различни видове танцувални форми, наситени с много динамика, подходящи както за момичета, така и за момчета от различни възрастови групи. Програмата е съобразена с психофизиологичните особености на децата.

 

            Целите на обучението са физическо и психическо закаляване и издържливост, подобряване на моториката и подвижността, музикално и танцово възпитание

 

Школа по рисуване

 

В школата по Рисуване децата ще усвояват различни рисувателни техники. Под формата на игра, ще развиват умения да фантазират и да превръщат своите фантазии в творчество. Теми: семейство, природа, празници, рисувателни техники, рисуване с моливи, пастели, фулмастери, текстилни бои, бои за стъкло и други. Всички необходими консумативи се закупуват от фирмата .

 

Мини спортна академия

 

Мини спортна академия е съчетание от различни видове спортни форми, наситени с много динамика, подходящи за момичета и момчета от различни възрастови групи. Програмата е съобразена с психофизиологичните особености на децата. Целите на обучението са физическо и психическо закаляване и издържливост, подобряване на моториката и подвижността, запознаване с различните спортове- волейбол, футбол, баскетбол, както и други колективни и индивидуални спортове.

 

Школа “МиниАрт ателие”

 

         МиниАрт е ателие за най-малките деца, които чрез различни техники и материали, под ръководството на опитен преподавател и под формата на игра, да развият умения да рисуват, апликират, моделират, да фантазират и да превръщат своите фантазии в творчество. Занятията следват модел на немска програма, която е съобразена с психофизиологичните особености на децата от 3- 7 год възраст.

 

Основни направления:

 

o    Сръчни ръчички –хартиени фантазии, моден дизайн, кулинарна изява и др

 

o    Рисуване върху различни материи – текстил, стъкло, гипсова фигурка и др.

 

o    Изработване на вещи за дома –рамки за картини, свещници, украси и др

 

Примерна програма за арт ателие:

 

o    Ръчичка от тесто, Рамки за снимки от тесто, Изработване на бижута – от тесто, корк и др, Свещници, Аквариумчета/ малки картинки, Предмети от картон, Рисуване върху гипсова фигурка, Изработка на предмет за дома, Изработка на аксесоар за дреха, Кулинарна изява, Балонени човечета, Стъклена картина, Изработка на картички и животинки от хартия, Мартеничка, Рисуване върху плат и др.

 

ТЕАТРАЛНА ШКОЛА „УСМИВКА”

 

Да играем на театър!

 

Децата се потапят в магията на театъра

 

  • Дизайн и изработка на кукли, декори, сценични костюми;
  • Подбор, сценарий, разпределяне и разучаване на роли ;
  • Актьорско майсторство- техники;
  • Танц и музика;
  • Среща с актьори и кукловоди;
  • Сценична изява;

Школа “Английски език”

 

Програмата е съобразена с нивото на подготовка на децата от предни години. Ще бъдат формирани група за начинаещи и група за напреднали. В първата ще се работи с деца, които започват сега да изучават английския език, а във втората,  с деца, които в предходните години са изучавали езика и имат натрупан речников запас.

Под формата на занимателни игри, песни, театрализиране, диалози, рисунки и други подобни методи ще се изучава езика.

Застъпват се следните теми– семейство, детска градина, сезони, плодове, зеленчуци, животни,  природа и др.

Системата дава начални знания на детето, изучаващо езика– да задава и отговаря на въпроси, да използва фрази и изречения, да изпълнява вокално-игрови упражнения, да се провокира интересът към чуждия език и др.

Като основа ще се ползва учебника "English for young learners"  на Е. Русинова и А. Симеонова, одобрен от МОН.