Украси

Украси – интериорни и екстериорни

Всяко парти или събитие е уникално и украсата трябва да е съобразена с вида, мястото и повода на мероприятието. Предлагаме Ви  специална аранжировка на балони, цветя,  различни материи, рекламни конструкци.

Корпоративна украса

Корпоративните украси придават празничен елемент на всяко едно фирмено събитие, промоция и подпомагат изграждането на  по-добрия имидж на фирмата, както от потенциалните и настоящи клиенти и партньори, така и от служителите на фирмата.

 

Сватбени украси

Сватбените украси са специфична и много важна част от всяко семейно тържество, което го правят незабравимо. Екипът ни ще се погрижи за Вашата уникална украса за сватбения ден.

 

Коледни украси


Тук ще намерите коледните украси, организирани от нашият екип. Коледата е един от най-красивите празници, носещи настроение на всички около нас. До голяма степен настроението и коледният дух се дължат на всички светлинки, красиво украсени коледни дръвчета, гирлянди, звезди и много други елементи, които екипа ни ще се радва да изработи за Вашето добро настроение и весел празник!  • Разполагаме с различни видове балони за украса - ПАСТЕЛНИ ЦВЕТОВЕ, МЕТАЛИЗИРАНИ, КРИСТАЛНИ, ФОСФОРИЦИРАЩИ;
  • Можем да изработим  БАЛОНИ ФИГУРИ;
  • Можем да изработим цифри или букви от балони на специални конструкции за поставяне или окачване;
  • Можем да Ви направим украса с различни материи - тюл, сатен, воал и др;
  • Разполагаме с добре подготвен и професионален екип, които би могъл да Ви предостави варианти за нестандартна украса от различни материи и материали;